A-
A+

Misstänkt dubbelmord i Luleå – en gripen

Avspärrningar på platsen.
Avspärrningar på platsen.
BrottTT

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Luleå. En misstänkt har gripits och enligt polisen tillhör alla inblandade samma familj.

Annons

Annons

Polisen larmades tidigt på torsdagsmorgonen till en adress i ett villaområde i stadsdelen Svartöstaden i Luleå med anledning av ett pågående brott. På platsen hittades en man och en kvinna döda.

Vi utreder ett mord på två personer, en kvinna och en man. En person är gripen, det är också en ung man. Förhör ska genomföras med honom under dagen. De här personerna har en familjerelation till varandra och vi ser det här som en isolerad händelse, säger Per-Anders Heikkilä, avdelningschef för grova brott i Norrbotten.

NSD har pratat med boende i området som vittnar om att de vaknat av skrik.

Jag tänkte, vem vrålar vid den här tiden på morgonen, och tittade ut. Då såg jag tre ambulanser och poliser som sprang fram och tillbaka. De gick iväg med en mansperson, säger en person till tidningen.

Händelsen misstänks ha inträffat inomhus. Polisen upprättade under morgonen stora avspärrningar runt brottsplatsen och flög enligt SVT Norrbotten över området med drönare.

Vi fortsätter med teknisk undersökning av platsen och vi genomför förhör och dörrknackning, säger Per-Anders Heikkilä.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.