-
+

Neymar vill stanna i PSG – hoppas på Mbappé

Neymar, till vänster, vill stanna i Paris SG och hoppas att anfallskollegan Kylian Mbappé, till höger, också blir kvar.
Neymar, till vänster, vill stanna i Paris SG och hoppas att anfallskollegan Kylian Mbappé, till höger, också blir kvar.
FotbollTT-Reuters

Det har tagit sin tid att anpassa sig, men nu säger Neymar att han trivs i Paris Saint-Germain och vill stanna.

Jag är väldigt glad här, säger brasilianaren.

Annons

Annons

Anfallsstjärnan hoppas också att den franske landslagsanfallaren Kylian Mbappé blir kvar i Ligue 1-laget, trots rykten om en flytt till Real Madrid.

Jag är väldigt glad numera. Saker och ting har förändrats mycket, jag kan inte riktigt förklara varför – om det är bara jag eller något annat som förändrats, säger Neymar till tv-kanalen TF1.

Neymar kom till PSG 2017 för rekordsumman 222 miljoner euro (cirka 2,25 miljarder kronor). Spanska medier har därefter frekvent skrivit om att 28-åringen skulle vara på väg tillbaka till Barcelona. Det verkar inte längre vara aktuellt.

Jag har anpassat mig, jag känner mig lugnare och väldigt glad här. Jag vill stanna i PSG och hoppas att Kylian också stannar. Givetvis är det önskan hos varje PSG-supporter. Vi har en brödrarelation och gillar verkligen att spela tillsammans, säger Neymar.
Jag vill att PSG ska vara ett väldigt bra lag och jag vill fortsätta att göra vad jag gör varje dag i Paris – spela fotboll och vara lycklig. Det är det viktigaste för mig.

Neymars kontrakt med Paris SG går ut om 1,5 år. Även Mbappés kontrakt går ut nästa sommar. PSG-tränaren Mauricio Pochettino har förnekat att Mbappé skulle vara på väg till Real Madrid.

PSG ligger trea i ligan, tre poäng bakom ledande Lille.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss