A-
A+

NFL-stjärnan sörjs av Manning: "Förkrossad"

Demaryius Thomas. Arkivbild.
Demaryius Thomas. Arkivbild.
Amerikansk fotbollTT-Reuters

Den tidigare NFL-stjärnan och Super Bowl-vinnaren Demaryius Thomas är död och blev 33 år.

Han sörjs av bland andra tidigare lagkamraten Peyton Manning.

"Jag är helt förkrossad", säger quarterbackstjärnan i ett uttalande.

Annons

Annons

Polisen hittade Demaryius Thomas i hans hem i Roswell, Georgia, under torsdagskvällen lokal tid och misstänker inte brott.

"Den första informationen gör gällande att anledningen till hans död är av medicinsk orsak. Våra utredare har just nu ingen anledning att tro något annat", säger polisens presstalesperson Tim Lupo i ett uttalande.

I juni meddelade Thomas, som spelade på positionen wide receiver, att han avslutar sin tio år långa karriär i den amerikanska fotbollsligan NFL.

Thomas var mest framgångsrik i Denver Broncos där han spelade tillsammans med bland andra tidigare quarterbackstjärnan Peyton Manning. 2016 vann duon NFL-finalen Super Bowl tillsammans efter en 24–10-seger över Carolina Panthers.

Manning är en av alla som är i sorg efter sin tidigare lagkamrats död.

"'DT' var en bättre människa än spelare, och då var han en Hall of Fame-spelare", säger Manning i ett uttalande enligt ESPN och fortsätter:

"Det säger en del om hur bra människa han var. Han behandlade mina barn som om de var hans egna. Han var där varje gång en lagkamrat anordnade ett evenemang för välgörenhet (...) Jag är helt förkrossad."

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.