Ny "Star wars"-serie börjar spelas in i vår

Ewan McGregor (till vänster) som Obi-Wan Kenobi tillsammans med Hayden Christensen i rollen som Anakin Skywalker i 'Revenge of the sith' från 2005. Arkivbild.
Ewan McGregor (till vänster) som Obi-Wan Kenobi tillsammans med Hayden Christensen i rollen som Anakin Skywalker i "Revenge of the sith" från 2005. Arkivbild.
TVTT

Annons

Annons

I en inte allt för avlägsen framtid, i en galax som är vår egen, kommer Ewan McGregor att iklä sig rollen som jedimästaren Obi-Wan Kenobi igen. Det sker i än så länge obetitlad tv-serie som utspelar sig i "Star wars"-universumet, skriver Variety.

Det bekräftade den skotske skådespelaren under sin medverkan i BBC-programmet "The Graham Norton show".

Det är berättelsen om Obi-Wan Kenobi, antar jag. Den handlar inte bara om mig men till största del står jag i centrum, vilket är bra. Vi börjar spela in i mars nästa år, sade McGregor.

Ewan McGregor axlade Kenobis mantel efter sin föregångare Alec Guiness i de tre "Star wars"-filmerna "The phantom menace", "Attack of the clones" och "Revenge of the sith".

Han passade på att hylla sin skådespelarkollega, som gick bort år 2000, i tv-programmet.

Det roliga med att spela rollen när jag var yngre var att försöka föreställa mig hur Alec Guiness skulle ha agerat om han varit i min ålder. Det fick mig att titta på några av hans äldre filmer som jag aldrig tidigare sett. Det var fantastiska filmer och det var så roligt att studera hans skådespeleri i närbild.

Annons

Annons

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons