A-
A+

Nylander storspelade mot Winnipeg

Torontos William Nylander hade flera målchanser i kvällens match mot Winnipeg.
Torontos William Nylander hade flera målchanser i kvällens match mot Winnipeg.
IshockeyTT

William Nylander blev målskytt och hade flera chanser att sätta pucken i nät när hans Toronto vann mot Winnipeg med 4–3 i förlängning.

Vi har haft flera bra matcher i rad från vår kedja, säger han efter matchen.

Annons

Annons

Förlustsviten på tre matcher bröts för Toronto när laget tog emot Winnipeg på hemmaplan, under natten mot fredag, svensk tid.

Drygt sex minuter in i andra perioden fick William Nylander, som han själv beskriver det, en fantastisk passning från kollegan John Tavares och kunde därefter peta in sitt elfte mål för säsongen och kvittera till 2–2:

Jag hade öppet mål och var bara tvungen att få in den. Jag hade ett par sådana chanser och lyckades i alla fall göra ett mål, säger den svenske 24-åringen på presskonferensen efter matchen.

Efter tre spelade perioder stod det 3–3, men i förlängningen tog detg bara 59 sekunder innan Torontos Auston Matthews avgjorde matchen och kunde räkna hem två poäng för sitt lag.

Efter vinsten utsågs Nylander till en av matchens bästa spelare och han hyllas av sin tränare som säger att han spelade sin hittills bästa match på säsongen:

Han var enastående. Det var fantastiskt att se honom belönas med ett mål, för han förtjänade det verkligen med tanke på hans spel, säger Sheldon Keefe.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!