A-
A+

Ozzy Osbourne flyttar hem

Sharon och Ozzy Osbourne flyttar tillbaka till Storbritannien. Arkivbild.
Sharon och Ozzy Osbourne flyttar tillbaka till Storbritannien. Arkivbild.
NöjeTT

Efter mer än två decennier i Los Angeles återvänder Ozzy och Sharon Osbourne hem till Storbritannien. Orsaken? Vapenvåldet i USA.

Annons

Annons

Jag vill inte dö i Amerika och bli begravd på den där jävla Forest Lawn-kyrkogården. Jag är engelsk, jag vill tillbaka, säger den 73-årige svartrockaren från Birmingham i en intervju med The Guardian.

Den höga vapendödligheten är den främsta orsaken till att han fått nog av USA.

Allt är så jävla löjligt här. Jag är trött på att människor dödas varje dag. Gud vet hur många människor som dött i skolskjutningar. Och så var det den där masskjutningen i Vegas på en konsert... Det är helt galet, säger Osbourne i intervjun.

Nu ligger parets gigantiska villa i Hancock Park i Los Angeles ute till försäljning för 18 miljoner dollar, drygt 190 miljoner svenska kronor. I stället ska paret bosätta sig på sin herrgård i Buckinghamshire utanför London.

Ozzy Osbourne och Black Sabbath gjorde en lika bejublad som oväntad comeback på Birminghams Commonwealth Games avslutningsceremoni i början av augusti när bandet framförde monsterhiten “Paranoid” för en publik på 30 000.

Den 73-årige rockikonen har haft ett par tuffa år hälsomässigt bakom sig. 2019 diagnostiserades han med Parkinsons sjukdom och han har även drabbats av både covid-19 och lunginflammation samt genomgått en nackoperation efter en fallolycka.

I början av juni genomgick han en operation som hans fru Sharon Osbourne beskrev för media som "livsavgörande".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.