A-
A+

Pompeo: Heigl hade rätt om "Grey's Anatomy"

Katherine Heigl och Ellen Pompeo var kollegor i de tidiga säsongerna av 'Grey's Anatomy'. Arkivbild.
Katherine Heigl och Ellen Pompeo var kollegor i de tidiga säsongerna av "Grey's Anatomy". Arkivbild.
TvTT

Mer än ett decennium efter att skådespelaren Katherine Heigl talat ut om arbetsförhållandena i långköraren "Grey's Anatomy" får hon medhåll av kollegan Ellen Pompeo.

Annons

Annons

Jag minns att Heigl fick kritik för att hon i någon pratshow tog upp de galna timmarna vi jobbade, men hon hade 100 procent rätt. Skulle hon ha sagt samma saker i dag skulle hon vara en fullkomlig hjälte, men hon var före sin tid, säger Pompeo i ett avsnitt av sin podcast "Tell me" som citeras av Huffington Post.

Det var 2009 som Katherine Heigl i "The Late show with David Letterman" beskrev sin 17-timmars arbetsdag som "brutal", vilket retade upp arbetsgivaren ABC och ledde till att hon så småningom skrevs ut ur serien.

Heigl har inte saknat jobb sedan dess, men hon har också berättat om hur både hennes karriär och mentala hälsa påverkats av att bli stämplad som "svår".

Jag kan ha sagt ett par saker som ogillades, men sedan eskalerade det till att "hon är otacksam" till "hon är svår" och så småningom till "hon är oprofessionell", sade hon i en intervju med The Washington Post förra året. Nu är jag 42 år och den skiten gör mig förbannad.

Ellen Pompeo, som numera också är en av de exekutiva producenterna på "Grey's Anatomy", säger i sin podcast att kulturen på inspelningen tack och lov har förändrats sedan Heigls dagar och tillägger att "gladare skådespelare betyder att det blir mindre drama".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.