A-
A+

PSG-stjärnan ber om hänsyn efter attacken

Kheira Hamraoui i Barcelonatröjan. Arkivbild.
Kheira Hamraoui i Barcelonatröjan. Arkivbild.
FotbollTT-AFP

Utredningen gällande misshandeln av Kheira Hamraoui fortsätter.

Samtidigt kräver Paris SG-stjärnan att hennes privatliv respekteras efter att det spekulerats kring hennes koppling till Barcelonaprofilen Eric Abidal.

Annons

Annons

Det var den 4 november som Kheira Hamraoui drogs ur en bil och misshandlades av två maskerade män.

I bilen färdades även lagkamraten Aminata Diallo som greps några dagar senare, men släpptes efter långa förhör. Initialt fanns det misstankar om att hon lejt männen som misshandlade Hamraoui.

Nu utreder polisen flera andra spår. Bland annat undersöker de Hamraouis koppling till Eric Abidal, tidigare spelare samt sportchef i Barcelona.

Enligt rapporter använde PSG-spelaren ett sim-kort i Abidals namn samma kväll som attacken skedde. Den före detta franske landslagsförsvararen var sportchef i Barcelona från 2018 till 2020 – samtidigt som Hamraoui spelade för klubben.

På måndagen meddelade åklagarkontoret i Versaille att man snart skulle kunna ta in både Abidal och hans fru till förhör.

Den 42-årige fransmannen är enligt uppgift inte misstänkt för att ha varit inblandad i misshandeln, men polisen vill undersöka hans relation till Hamraoui.

I ett uttalande ber Hamraouis advokat att spelarens privatliv ska respekteras. Vidare skriver advokaten att attacken pekade mot en "tydlig önskan att skada hennes (Hamraouis) karriär" och att mittfältaren tagit skada både fysiskt och psykiskt av attacken.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.