A-
A+

PSG-stjärnan utanför landslaget efter attacken

Kheira Hamraoui i Barcelonatröjan. Arkivbild.
Kheira Hamraoui i Barcelonatröjan. Arkivbild.
FotbollTT-AFP

Efter att Kheira Hamraoui blivit misshandlad har hon inte spelat fotboll.

Paris SG-stjärnan finns inte heller med i den franska landslagstruppen till det kommande VM-kvalet.

Annons

Annons

Enligt franska förbundskaptenen Corinne Diacre beror det på att Hamraoui tagit skada både fysiskt och psykiskt av den uppmärksammade misshandeln. Därför väljer förbundskaptenen att inte ta med PSG-spelaren i truppen till VM-kvalmatcherna mot Kazakstan och Wales.

Det var den 4 november som Kheira Hamraoui kördes hem från en middag tillsammans med lagkamraten Aminata Diallo. Hamraoui blev misshandlad av två maskerade män som drog henne ut ur bilen. Efter händelsen fick Hamraoui sys för flera sår på ben och händer.

Aminata Diallo greps kort därefter och förhördes i nästan 35 timmar. Diallo nekar till att hon har något att göra med misshandeln.

Fransk polis har även velat undersöka förre Barcelona-spelare Eric Abidals relation till Hamraoui efter att hon använt ett sim-kort i Abidals namn samma kväll som misshandeln ägde rum. Abidal är däremot inte misstänkt för inblandning i misshandeln.

En utredning är igång. Vi kommer låta rättvisan göra sitt. Jag hoppas att vi kan gå till botten med historien snabbt, så att de två berörda spelarna, och hela PSG som klubb , kan gå vidare, säger franska förbundskaptenen Corinne Diacre.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.