Rodriguez blir hajmat på utskälld tv-tjänst

Michelle Rodriguez, snart en del av en historisk hajmatning. Arkivbild.
Michelle Rodriguez, snart en del av en historisk hajmatning. Arkivbild.
TvTT

Annons

Annons

Skådespelaren Michelle Rodriguez tar en paus från de spektakulära bilstuntsen i "Fast and furious"-filmerna för att ställas öga mot öga med marina odjur.

Rodriguez, som också är känd för sitt miljöengagemang, ska programleda strömningstjänsten Quibis nya satsning "Ten ton chum", skriver Deadline.

Programmet beskrivs som ett vetenskapsprojekt som är "det första av sitt slag" och går ut på att tio ton hajmat dumpas i havet. Födan ska fogas ihop till en enorm boll som omsluter en dykarbur, i vilken Michelle Rodriguez är tänkt att befinna sig när de hungriga rovdjuren närmar sig. Allt observeras med hjälp av ett flertal kameror.

Quibi lanserades i USA tidigare i år och floppade i princip omgående. Affärsidén – originalproduktioner med tiominutersavsnitt som enbart går att se i mobilen – är framtidens modell, enligt initiativtagaren Jeffrey Katzenberg. Huruvida det är coronakrisens fel eller om folk helt enkelt inte har lust att enbart titta på serier i sina telefoner är oklart, men intresset har varit så svalt för tjänsten att Katzenberg för några veckor sedan meddelade att han överväger en försäljning.

Annons

Annons

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons