A-
A+

"Sanditon" får klartecken för fler säsonger

Kostymdramat 'Sanditon' får en fortsättning, trots allt. Pressbild.
Kostymdramat "Sanditon" får en fortsättning, trots allt. Pressbild.
TvTT

Annons

Annons

Annons

Annons

Det brittiska kostymdramat "Sanditon" får något överraskande klartecken för två nya säsonger. I slutet av 2019 gick tv-bolaget ITV ut och meddelade att serien på grund av för låga tittarsiffror inte skulle få en fortsättning – men nu har tv-bolaget ändrat sig, skriver BBC.

Anledningen till den plötsliga omsvängningen stavas delvis "Bridgerton"-effekten. Efter Netflixsuccén "Familjen Bridgerton" har tv-tittarna letat efter fler kostymdramer att följa. En kampanj startad av "Sanditons" mest hängivna fans och en lyckad lansering i USA ett år efter premiären i Storbritannien har troligen också bidragit till beslutet.

Det är ännu inte klart när de nya säsongerna börjar sändas, men de ska spelas in senare i år. Rose Williams återvänder i huvudrollen som Charlotte Heywood, medan Theo James, till fansens förtvivlan, har valt att tacka nej till att spela Charlottes älskade, Sidney Parker, i de kommande säsongerna.

"Även om jag njöt av att spela Sidney har jag alltid hållit fast vid att hans resa slutade som jag ville att den skulle göra", skriver han i ett uttalande.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss