A-
A+

Sekter och mysterier i SR:s sommarlovsserie

Theodor Velasco Macauley och Gry Eriksson spelar huvudrollerna i SR Barnradions sommarlovsmysterium ”Min bästa väns hemliga liv”.
Theodor Velasco Macauley och Gry Eriksson spelar huvudrollerna i SR Barnradions sommarlovsmysterium ”Min bästa väns hemliga liv”.
RadioTT

Mörka hemligheter, mystiska försvinnanden och en vänskap som kanske inte går att rädda är upptakten till Sveriges Radios sommarlovsmysterium ”Min bästa väns hemliga liv”.

Annons

Annons

När Lillys bästa kompis Aron kommer tillbaka från ett sommarläger är han som förbytt och vill inte ha med henne att göra. Men på skolavslutningen året efter, när Aron håller tal, säger han deras hemliga kodord för fara.

I sex avsnitt får lyssnarna följa tolvåriga Lily som under mystiska omständigheter måste försöka ta reda på vad som hänt och rädda sin bästa kompis.

"Historien är intressant och mystisk. När man börjar lyssna på den vill man bara veta mer. Den handlar om vänskap och det är också mycket snabba vändningar och många överraskningar. När jag fick manuset i handen första gången så läste jag igenom hela manuset direkt för det var så spännande", säger Gry Eriksson som spelar Lilly, i ett pressmeddelande.

Den andra huvudrollen, Aron, spelas av Theodor Velasco Macauley som tidigare har medverkat i barnradioserierna ”Modigast i världen” och ”Bobo & Gileus”.

”Min bästa väns hemliga liv” har premiär den 20 juni i Barnradion i P4 och i appen Sveriges Radio Play.

Sveriges Radio ger även sommarföljetongen där skådespelaren Olle Sarri läser det fantasifulla äventyret ”Ossians ovanliga nanny”, skriven av Ylva Karlsson. Den sänds i Barnradion i P4 och i släpps i appen Sveriges Radio Play den 27 juni.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.