A-
A+

Sembrant om skadan: "Blir lite känslosamt"

Linda Sembrant tvingades bryta onsdagens träning, men ger dagen efter lugnande besked.
Linda Sembrant tvingades bryta onsdagens träning, men ger dagen efter lugnande besked.
FotbollTT

Linda Sembrant missade OS på grund av en knäskada.

Det gjorde att tankarna snurrade snabbt när hon tvingades halta av från onsdagens EM-träning.

Utifrån mitt senaste år blir det lite känslosamt, säger hon dagen efter.

Annons

Annons

Linda Sembrant fick rehabträna på egen hand när fotbollslandslaget fortsatte sina EM-uppladdningar i Båstad på torsdagen.

Mästerskapet är dock långt ifrån i fara den här gången, lovar Juventusbacken.

Men, medger hon, tankarna på det missade OS:et hann komma innan hon kände att högerfoten nog inte var så allvarligt skadad.

Jag och Lina (Hurtig) kliver på i en duell och jag känner ju att min fot vrids. Det är klart, där och då känner jag att jag stukar till foten, vilket jag gjort några gånger när jag var yngre, i början av karriären, säger 35-åringen till TT.
Man tänker ju till, "vad fan känner jag för någonting". Och utifrån mitt senaste år är det lite känslosamt. Men jag kände ganska direkt att det inte var någon någon större skada.

Någon risk att likt förra året tvingas följa mästerskapet framför tv:n är det alltså inte. Om hon hinner tillbaka redan till träningslandskampen mot Brasilien, i Stockholm på tisdag, är dock mer tveksamt.

Jag har inte tänkt så långt. Jag vill ju så klart tillbaka så fort som möjligt in i träningen. Det gäller att vara lite smart och inte stressa på för mycket, men jag har förhoppningar om att kunna komma tillbaka i träning ganska snart, säger hon.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.