A-
A+

Seth Rogen får kritik för skämt på Emmygalan

Seth Rogen skämtade om att Emmygalan inte vidtagit tillräckliga åtgärder. Pressbild.
Seth Rogen skämtade om att Emmygalan inte vidtagit tillräckliga åtgärder. Pressbild.
TvTT

Producenterna bakom Emmygalan är "frustrerade" över komikern Seth Rogens skämt på deras bekostnad, skriver Variety.

Annons

Annons

Rogen var på plats för att dela ut priset för bästa kvinnliga biroll i en komediserie och skämtade om att arrangörerna inte vidtagit tillräckliga åtgärder för att hålla evenemanget smittsäkert.

Det är kul att vara här, men låt mig börja med att säga att vi är alldeles för många personer för det här utrymmet, sa Seth Rogen.

Emmygalan ägde rum i ett enormt partytält, vilket beskrevs som "utomhus",

De sade att det var utomhus. Men det är det inte. Vi är inne i ett hermetiskt tillslutet tält. Jag skulle aldrig ha kommit hit. Det var viktigare att det hängde tre kristallkronor än att vi såg till att inte ha ihjäl Eugene Levy, skämtade han.

Producenterna Ian Stewart och Reginald Hudlin säger till Variety att Seth Rogen var med på genrepet och var medveten om premisserna.

Vi jobbade med hälsomyndigheterna och arbetade fram en plan tillsammans med dem. Borden stod utplacerade med avstånd, alla var vaccinerade eller hade testat sig med negativt resultat i publiken. Och allt var inrepeterat, så han visste exakt hur det skulle vara. Hans improviserade skämt fick allt vårt arbete under tre månader att kännas bortkastat, säger Ian Stewart.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.