A-
A+

Sharon Osbourne lämnar tv-showen "The talk"

Sharon Osbourne ska inte längre medverka i showen 'The talk'.
Sharon Osbourne ska inte längre medverka i showen "The talk".
TvTT

Annons

Annons

Den upprörda diskussionen om rasism blev för mycket – efter elva år ska tv-personligheten Sharon Osbourne inte längre medverka i tv-showen "The talk" som sänds på den amerikanska tv-kanalen CBS.

Det började med en kontrovers om programledaren Piers Morgan, som Sharon Osbourne försvarade i direktsändning när han fått sparken från morgon-tv-programmet "Good morning Britain" efter sina kommentarer om Meghan Markle.

Den andra programledaren, Sheryl Underwood, reagerade starkt och ifrågasatte Sharon Osbournes inställning till rasism. Programmet pausades och Sharon Osbourne har sedan dess bett om ursäkt men också kritiserat CBS för att inte ha förberett henne bättre inför debatten om Piers Morgan, som enligt henne fick ett oväntat fokus på rasism.

Samtidigt har före detta kollegor till Osbourne trätt fram och anklagat henne för rasistiska kommentarer. Och nu står det klart att hon lämnar programmet, rapporterar bland annat The Hollywood reporter.

Sharon Osbourne slog igenom på bred front när hon medverkade i familjedokusåpan "The Osbournes" med sin make Ozzy Osbourne. Hon har även varit domare i "America's got talent".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!