A-
A+

Shawn Mendes ställer in världsturné

Shawn Mendes var inte beredd på turnélivet, skriver han. Arkivbild.
Shawn Mendes var inte beredd på turnélivet, skriver han. Arkivbild.
MusikTT

Shawn Mendes ställer in resterande spelningar på sin världsturné. Stjärnan uppger i ett Instagraminlägg att han insett att han inte är redo att ge sig ut på vägarna igen efter det långa uppehållet under coronapandemin.

Annons

Annons

"Jag var så taggad på att äntligen komma ut och spela live efter den här långa pausen. Men det visade sig att jag inte alls var redo för hur jobbigt det skulle vara att turnera igen", skriver stjärnan.

Shawn Mendes slog igenom redan som tonåring när han började lägga upp covers på sociala mediet Vine. Nu vid 23 års ålder har han ett flertal album och turnéer bakom sig.

Redan i början av juli, en vecka in i turnén, gick sångaren ut med att han tänkte pausa under de kommande tre veckorna. Men nu förlängs alltså uppehållet till att gälla alla kommande datum i Europa och Nordamerika.

Mendes skriver att han tänker fortsätta göra ny musik och turnera i framtiden, men att han behöver sätta sin mentala hälsa i första rummet.

Den 11 juli nästa år skulle han ha gästat Stockholm och Avicii Arena, men den konserten ställs in, enligt arrangören All Things Live.

"Tyvärr kommer Shawn Mendes turné att ställas in, och därför blir det ingen konsert på Avicii Arena den 11 juli 2023. Biljetter kommer återbetalas per automatik inom 30 dagar", skriver man i ett pressmeddelande.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.