A-
A+

Sommarens fars skjuts upp – igen

Det blir ingen fars på Vallarna i Falkenberg den här sommaren heller. Arkivbild.
Det blir ingen fars på Vallarna i Falkenberg den här sommaren heller. Arkivbild.
TeaterTT

Annons

Annons

Annons

Annons

"Alla tiders Åsa-Nisse" skulle ha spelats på Vallarna i Falkenberg redan förra sommaren men sköts upp till i år då friluftsteatern dessutom firar 25-årsjubileum.

Men det blir inget av i sommar heller, rapporterar Hallands Nyheter.

Vi har tagit beslut om detta nu då vi tror att det kommer att bli fortsatta restriktioner hela sommaren. Det är svårt för oss att planera en så stor produktion när vi inte vet vad Folkhälsomyndigheten kommer att meddela den 17 maj (det datum då publikrestriktionerna tidigast kan börja lätta, reds anm). Därför skjuter vi på Åsa-Nisse till 2022, säger 2Entertains producent Janne Andersson till HN.

Men Janne Andersson öppnar för att det kanske kommer att bli en buskisföreställning på Vallarna ändå i sommar, en något mindre produktion.

Vi kommer att producera en turné i höst med Olvert (Stefan Gerhardsson), Dag-Otto (Jojje Jönsson) och Augustina (Siw Carlsson). Den gjorde stor succé innan vi började med Vallarna och kräver inte en lika stor publik för att gå ihop. Skulle det vara så att man öppnar för 600 personer utomhus kan vi köra den i Falkenberg i sommar.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?