A-
A+

Sonics fans upprörda igen – ber om försening

Sonic har en del att grubbla på. Pressbild.
Sonic har en del att grubbla på. Pressbild.
SpelTT

Sega och Team Sonic har fått ett stort problem på halsen. Fansen gillar inte de nya videoklippen från kommande "Frontiers" – och ber om en omgörning.

Annons

Annons

Många anhängare till Sonic har höga krav på den supersnabba blå igelkottens framfart.

Filmskaparna bakom "Sonic the hedgehog" tvingades för några år sedan att göra om huvudpersonen efter att fansen hatade trailern – vilket ledde till att filmens premiär sköts upp.

Nu står igelkotten inför ett liknande problem, i samband med att klipp ur spelet "Sonic frontiers" släppts på spelsajten IGN. Reaktionerna har varit minst sagt underväldigande, och hashtaggen DelaySonicFrontiers har spridits på sociala medier. Ett tag var ämnet ett av de mest omdiskuterade på Twitter.

Fansen har – enligt bland annat spelsajten Videogames Chronicle framför allt klagat på stela animationer, att protagonisten ser ut att göra mycket automatiskt i den öppna spelvärlden, och att stridssystemet ser trist ut.

Spelet, som utvecklas av Sega-ägda japanska studion Sonic Team, är tänkt att släppas någon gång i år. Om de högljudda kritiska fansen än en gång får sin vilja igenom återstår att se.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.