A-
A+

Sponsor bryter med Masarna efter beslutet

Antonio Lindbäck. Arkivbild.
Antonio Lindbäck. Arkivbild.
SpeedwayTT

Masarna valde att ta tillbaka Antonio Lindbäck efter åtalet om grovt rattfylleri – men nu hoppar en av Masarnas större sponsorer av.

De hade en policy som inte stämde överens med vårt beslut, säger Roger Uppgård, tillförordnad ordförande för Masarna till Avesta Tidning.

Annons

Annons

Speedwaystjärnan Antonio Lindbäck står åtalad för grovt rattfylleri och först bröt Masarna kontraktet med 36-åringen – men de valde att häva beslutet och välkomnade honom tillbaka.

Nu har en av klubbens större sponsorer valt att lämna på grund av beslutet. Det bekräftas av klubbens tillförordnande ordförande till Avesta Tidning.

Det är en som har ringt till mig. De hade en policy som inte stämde överens med vårt beslut, säger Roger Uppgård.

Men Uppgård väljer att inte gå in på vem som har lämnat och när han hade kontakt med företaget under torsdagen hade de inte fått några signaler om att det är fler sponsorer som vill lämna.

Om fler sponsorer väljer att lämna kan det bli ekonomiskt kännbart för klubben, enligt Uppgård. Samtidigt han säger till Avesta Tidning att de förhandlar med en annan sponsor som kan gå in som ersättare för de som valt att lämna.

Svenska Motorsportförbundet, Svemo, har meddelat att Lindbäck inte kommer köra i landslaget.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.