A-
A+

Stjärntätt i finalen för kultserien ”Grannar”

Guy Pearce är den senaste i raden av stjärnor som återvänder när finalen av kultserien 'Grannar' ska spelas in. Arkivbild.
Guy Pearce är den senaste i raden av stjärnor som återvänder när finalen av kultserien "Grannar" ska spelas in. Arkivbild.
TvTT

Annons

Annons

Skådespelaren Guy Pearce är den senaste i raden att återvända när långköraren ”Grannar” går mot sitt slut. Med honom på rollistan inför den stora finalen finns också Kylie Minogue och Jason Donovan, skriver Deadline.

Under sina 37 år på tv har serien blivit startskottet i karriären för många internationella stjärnor, som Margot Robbie, Liam Hemsworth och Russell Crowe.

Pearce har, sedan han medverkade i serien, jobbat internationellt med flera storfilmer som ”LA confidential” och ”The king’s speech”.

Brittiska tv-kanalen Channel 5 gick tidigare i år ut med beskedet att de slutar sända serien, vilket har skapat ett hål i budgeten för produktionsbolaget. Senaste tiden har det också kommit uppgifter om att produktionsbolaget vägrat att betala ut lönerna till många av de 100 personer som är involverade i arbetet med serien.

Det sista avsnittet är planerat att sändas i början av augusti.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.