A-
A+

Succétränaren blir scout i Malmö FF

Robin Asterhed går från Värnamo till Malmö FF. Arkivbild.
Robin Asterhed går från Värnamo till Malmö FF. Arkivbild.
FotbollTT

Värnamos succétränare, Robin Asterhed, lämnar klubben för att bli chefsscout i Malmö FF, det skriver Malmö i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

"Jag har haft ett fantastiskt år i Värnamo och lärt mig massor och skapat relationer för livet. Men när möjligheten att bli chefsscout i MFF dök upp kunde jag inte tacka nej. Där har jag lärt mig mycket av det jag kan om fotboll och att få komma tillbaka och bidra till att föreningen ska bli bättre varje dag ser jag fram emot väldigt mycket", säger Asterhed i pressmeddelandet.

Asterhed har ett förflutet i Skåne-klubben, som ungdomstränare men har sedan dess hunnit träna FC Köpenhamns P19-lag och nu senast Värnamos A-lag. Asterhed kom till Värnamo inför säsongen, då klubben var nykomling i Superettan, och tog dem direkt upp till Allsvenskan.

"Robin har i IFK Värnamo fått visa vilken klass han håller vad det gäller att hitta och utveckla spelare på elitnivå för seniorer och tillsammans med den gedigna erfarenhet han har av Malmö FF och de breda fotbollskunskaper Robin besitter ser vi honom som en stark förstärkning av vår organisation" säger Daniel Andersson, sportchef i Malmö FF.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.