A-
A+

Sylvester Stallone vill göra Rocky-prequel

Sylvester Stallone delar sina 'Rocky'-idéer på Instagram. Arkivbild.
Sylvester Stallone delar sina "Rocky"-idéer på Instagram. Arkivbild.
NöjeTT

Annons

Annons

Sylvester Stallone vill göra en "Rocky"-prequel. På Instagram delar han en bild på sina handskrivna idéer till den tilltänkta tv-serien, rapporterar NME.

"Det här kan vara mitt konstigaste inlägg hittills", skriver han, och fortsätter "Jag började den här morgonen med att skriva idéerna för en 'Rocky'-prequel'.

Stallone skriver att han vill att serien ska ha tio avsnitt, för att tittarna ska kunna lära känna den klassiska rollfiguren i sina unga år.

Den handskrivna texten inleds "Tänk er en tidsmaskin som helt enkelt för oss tillbaka till Rockys ursprung. En filmvärld som är full av karaktärer som har varit älskade av människor runt om i världen i nästan fem decennier".

Sylvester Stallone har också radat upp flera händelser från 60-talet som han vill ska vara med i serien, bland annat kalla kriget, månlandningen och medborgarrättsrörelsen.

"Första gången vi mötte Rocky 1976 var han en vilsen själ. Nu ser vi en ung man som likt många andra unga människor försöker hitta sin plats", skriver Stallone.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!