A-
A+

Tungviktsmöte väntar: "Folket vill se det"

Tyson Fury kan möta Anthony Joshua. Arkivbild.
Tyson Fury kan möta Anthony Joshua. Arkivbild.
BoxningTT

Boxningsvärldens kanske hetaste drömmöte är inte långt borta. Enligt WBC-mästaren Tyson Furys amerikanska promotor kommer britten att möta landsmannen Anthony Joshua förr eller senare eftersom det är vad publiken vill se.

Vi som är involverade har en skyldighet att ge dem det, säger Todd DuBoef, hos Top Rank.

Annons

Annons

Mötet mellan de två tungviktarna har varit på tapeten förut. Förhandlingarna mellan parterna strandade dock tidigare i år och sedan dess har Joshua förlorat sina mästarbälten till Oleksandr Usyk, Ukraina. Furys nästa fajt väntas bli Dillian Whyte.

Jag skulle vilja se Fury möta Joshua, Usyk och White, säger Todd DuBoef hos Top Rank enligt Sky Sports.
Det handlar om vad folk vill se. Oavsett ordningen är en match mellan Fury och Johua vad folket vill se. Vi som är involverade har en skyldighet att ge dem det, säger han.

Trots chockförlusten i det första mötet mot Usyk är Joshua fortfarande omåttligt populär bland boxningsfans, men om han förlorar även i returen kan folket komma att skrika efter en annan match, menar DuBoef.

Om Joshua och Usyk möts i en retur och Usyk är grym igen, kanske publiken säger att de vill se Fury mot Usyk. Joshua säger att han hade en dålig kväll. Han måste fastställa sin dominans.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.