A-
A+

Tv-såpa coronasäkrar kyss-scener

Delar av skådespelarteamet i den brittiska långköraren 'Coronation Street' 2013 – en tid när skådespelarna kunde stå närmare varandra än två meter. Arkivbild.
Delar av skådespelarteamet i den brittiska långköraren "Coronation Street" 2013 – en tid när skådespelarna kunde stå närmare varandra än två meter. Arkivbild.
TvTT

Annons

Annons

Kyssar och hångel i tv-serier har blivit ett problem i länder där coronarestriktionerna är hårdare än i Sverige. I den brittiska långköraren "Coronation Street" har man löst säkerhetsfrågan på ett okonventionellt sätt – kyssarna utförs av par som är tillsammans på riktigt.

Det är BBC som avslöjar att kyssen mellan Tyrone (Alan Halsall) och Alina (Ruxandra Porojnicu) i fredagens avsnitt av "Coronation Street" i själva verket utväxlades mellan "stuntpersonerna" Alex Mulvaney och dennes fru Hannah Mulvaney.

Hannah var nervös först, men hon är ett stort "Coronation Street"-fan. Jag har hoppat in i serien flera gånger förut och jag kunde förbereda henne på vad hon kunde förvänta sig, säger Alex Mulvaney.

Inspelningsförhållandena är annars så strikta att skådespelarna håller två meters distans till varandra, även när scener som ska verka relativt intima spelas in.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!