A-
A+

United förbereder åtgärder mot Ronaldo

Cristiano Ronaldo har sågat Manchester United. Nu meddelar klubben att man kommer att agera. Arkivbild.
Cristiano Ronaldo har sågat Manchester United. Nu meddelar klubben att man kommer att agera. Arkivbild.
FotbollTT

Manchester United kommer att vidta åtgärder efter Cristiano Ronaldos intevju med Piers Morgan, där han sågar klubben vid fotknölarna.

"Manchester United har i dag påbörjat nödvändiga åtgärder med hänvisning till Cristiano Ronaldos intervju", skriver klubben på sin hemsida.

Annons

Annons

Cristiano Ronaldos utspel om Manchester United har skapat rubriker i hela fotbollsvärlden. Nu svarar klubben med att man kommer att agera.

"Manchester United har i dag påbörjat nödvändiga åtgärder med hänvisning till Cristiano Ronaldos intervju. Vi kommer inte att uttala oss ytterligare förrän denna process är avslutad", skriver klubben i ett uttalande.

Enligt uppgifter till The Guardian förbereder United en stämning mot 37-åringen för kontraktsbrott. Dessutom ska han inte vara välkommen tillbaka till klubbens träningsanläggning.

Ronaldo har inte sparat på krutet i den två delar långa intervjun med tv-personligheten Piers Morgan. I det första avsnittet gick han till hårt angrepp mot klubblaget Manchester United och tränaren Erik ten Hag och i den andra delen – som publicerades på torsdagskvällen – berättade portugisen att han kan komma att lämna klubben i januari.

Jag vet inte vad som kommer att hända efter VM. Jag har sagt det förut och jag kan säga det igen, supportrarna kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag hoppas att de är på min sida.

Ronaldo sågade även Uniteds ägare, familjen Glazer, i intervjun:

De bryr sig inte om klubben, om det sportsliga. Som du vet är Manchester United en klubb där marknadsföringen är viktigast, det är därifrån den får sina intäkter. Ägarna bryr sig inte om det sportsliga, enligt mig.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.