A-
A+

Uppmaningen till Britney: äktenskapsförord

Britney Spears och Sam Asghari. Arkivbild.
Britney Spears och Sam Asghari. Arkivbild.
NöjeTT

Annons

Annons

Nyheten om att popstjärnan Britney Spears har förlovat sig med sin pojkvän, dansaren Sam Asghari, slog ned som en bomb i nöjesvärlden i natt. Spears och Asghari lade upp bilder och filmer på sina respektive Instagramkonton, och kommentarerna strömmade genast in.

En av de vanligare kommentarerna från fansen handlar om att Spears bör se till att paret skriver under ett äktenskapsförord så att hon kan skydda sina tillgångar. Bland de som kommenterat är den Oscarsvinnande skådespelerskan Octavia Spencer, som kort och gott skriver till Spears: "Få honom att skriva på ett äktenskapsförord".

Nu svarar Sam Asghari skämtsamt på fansen krav, och skriver på sociala medier: "Tack alla ni för omtanken kring äktenskapsförord! Självklart ska vi skapa ett stensäkert avtal för att skydda min jeep och min skosamling utifall hon skulle dumpa mig en dag!".

Britney Spears har varit extra omskriven den senaste tiden då hon sedan i somras har kämpat för att bli fri från sin pappa Jamie Spears förmyndarskap, som hon har varit satt under sedan 2008. I förra veckan gjorde pappan en tvärvändning och meddelade att även han anser att förmyndarskapet bör avslutas.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!