A-
A+

Villa-Lidköping räddade poäng i 95:e minuten

Tim Persson räddade poäng åt Villa. Arkivbild.
Tim Persson räddade poäng åt Villa. Arkivbild.
BandyTT

Mängder av mål, matchstraff och en skadad stjärna. Toppmatchen mellan Sandviken och Villa-Lidköping hade allt – utom en vinnare.

Villa kvitterade till 7–7 i 95:e minuten.

Annons

Annons

De regerande svenska bandymästarna i Villa såg flera gånger ut att vara på väg mot lagets första förlust i elitserien i bandy. Men man hämtade upp fyra underlägen och lyckades till slut rädda en poäng.

När Sandvikens Oscar Stadin petade in 7–6 i 90:e minuten pekade annars det mesta på en hemmaseger, men Tim Persson kunde utjämna i den femte tilläggsminuten av sex.

Just nu känns det för jävligt. Vi krigar på bra och jag tycker att vi förtjänar en vinst, men vi gör lite för billiga misstag som blir avgörande, säger Saiks Linus Forslund till Sportbladet Play.

Sandviken fick lagkaptenen och stjärnan Daniel Berlin skadad i början av andra halvlek. Berlin bentacklades av Joel Broberg och sedan hade båda spelat klart – Broberg tilldömdes nämligen ett grovt matchstraff.

Både Saik och Villa är obesegrade, men det är bara ett lag som har full pott. Överraskningen Motala fortsätter att vinna, nu med 7–2 borta mot Tellus, och har maximala åtta poäng efter fyra matcher.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.