Wahlgren satsar i köket – för barnen

Thomas Sjögren lär Pernilla Wahlgren att laga mat i 'Yes chef'. Pressbild.
Thomas Sjögren lär Pernilla Wahlgren att laga mat i "Yes chef". Pressbild.
TvTT

Pernilla Wahlgren satsar på kockyrket i det nya matlagningsprogrammet "Yes chef".

Nu hoppas hon att barnen inte längre ska kasta ut henne ur köket.

Annons

Annons

Annons

Annons

Pernilla Wahlgren har blivit trött på att bli utkastad från sitt eget kök när det är dags för middagar med familjen – vanligtvis brukar de yngre i Wahlgren-Ingrosso-släkten helt ta kontrollen över matlagningsprocessen. För att återvinna självförtroendet ska nu Pernilla Wahlgren ta hjälp av stjärnkocken Thomas Sjögren.

Jag älskar matprogram, mat- och reseprogram är det bästa jag vet och jag har haft en dröm om att göra ett eget och att utvecklas mer i köket. Att bli en bättre hemmakock, säger Pernilla Wahlgren.

Benjamin konkurrerar

Tillsammans reser duon runt i Sverige för att hitta olika lokala råvaror. Det blir dykningar efter havskräftor på Västkusten, tryffelsökande på Gotland och flygfiske i norra Sverige.

Men Pernilla Wahlgren är inte den enda i sin familj som är aktuell med ett eget matlagningsprogram. På TV4 under 2021 kommer Benjamin Ingrossos ännu icke namngivna matlagningsprogram.

Våra program skiljer sig åt väldigt mycket, vi reser runt och tar fram våra råvaror själv, medan hans program är mer baserat på gäster och musik, jag kommer att älska båda, säger Pernilla Wahlgren.

Annons

Annons

Bättre självförtroende

TT: Vad tar du med dig från programmet?

Jag har faktiskt lärt mig otroligt mycket om teknik när det kommer till matlagning, fått ett bättre självförtroende och en ny vän i Thomas.

För några dagar sedan samlades familjen hemma hos Bianca Ingrosso för att äta mat, och då fick Pernilla Wahlgren visa prov på sin kunskaper, berättar hon.

Då var det jag som lagade maten, och även om Benjamin ska lägga sig i så visade det sig att det var jättegott, jag ska börja köra över dem lite mer! säger Pernilla Wahlgren.

"Yes chef" har premiär den 17 december på Dplay.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons