Walker lämnar Djurgården

Kevin Walker lämnar Djurgården efter den här säsongen. Arkivbild.
Kevin Walker lämnar Djurgården efter den här säsongen. Arkivbild.
FotbollTT

Mittfältaren Kevin Walker, 31, spelar ut sitt kontrakt och lämnar Djurgården efter den här säsongen.

Personligen har jag aldrig mått sämre hos en arbetsgivare än vad jag har gjort nu på hösten under min karriär, säger han till Expressen.

Annons

www.krisinformation.se

Annons

www.krisinformation.se

Walker är inne på sin sjätte säsong hos den regerande mästarklubben. Brist på speltid och förtroende från tränarna Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf har fått honom att se sig om efter andra alternativ i karriären.

Det är klart att jag lämnar, säger han till Expressen.

Mittfältaren värvades till Djurgården från Gif Sundsvall 2015. Säsongen 2016 var han lagets kapten och inför säsongen 2018 förlängdes kontraktet med tre år. Nu går det ut och beslutet är fattat att söka en ny klubb.

Det har växt fram. Jag var på Bosse (Andersson, sportchefen) redan i våras och då hade vi en dialog. Jag hade väl en dialog med tränarna där de tyckte att det skulle ha kunnat se annorlunda ut för mig och att jag borde fått mer speltid samt delta mer i vissa sammanhang. Men tränarnas beslut framåt har visat på motsatsen. Dialogen med Bosse har varit som så att klubben gärna hade sett en förlängning i våras, vi inledde diskussioner, men det är inte hållbart för mig att vara kvar i Djurgården, säger Walker.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons