A-
A+

Woods: "Vill kunna gå själv"

Tiger Woods. Arkivbild.
Tiger Woods. Arkivbild.
GolfTT-Reuters

Tiger Woods är mitt uppe i en smärtsam rehabilitering efter bilolyckan.

Och något tal om en återkomst till golfbanan finns ännu inte i hans tankar.

Mitt första mål är att kunna gå själv, säger han.

Annons

Annons

Det är i en intervju med Golf Digest som Tiger Woods berättar om rehabiliteringen efter bilolyckan i Kalifornien i slutet av februari. 45-åringen körde av vägen i en kurva i runt 140 kilometer i timmen, på en 70-sträcka. Bilen voltade och kraschade in i ett träd, för att till slut totalkvaddad hamna vid sidan av vägen. Den 15-faldige majorvinnaren skadades allvarligt, men inte livshotande. Woods opererades för en krossad fotled, benfraktur och klämskador. Först efter tre veckor skrevs han ut från sjukhuset.

Tiger Woods är förvisso inte obekant med rehabilitering, efter att ha genomgått flera rygg- och knäoperationer. Men det här är en helt annan sak, berättar han i intervjun.

Jag förstår mer av själva rehabiliteringsprocessen tack vare mina tidigare skador, men det här är mer smärtsamt än något jag tidigare har upplevt, säger han.

På frågan om han har några förhoppningar att kunna spela golf igen, svarar han:

Jag är fullt upptagen av min sjukgymnastik. Jag gör mina övningar varje dag och jag är fokuserad på mitt huvudsakliga mål just nu: att kunna gå själv. Jag tar det steg för steg.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Sommaren är här! Prova vårt medlemskap för en krona idag!