A-
A+

Youtube-stjärnan gick på knockout

Jake Paul är främst känd från Youtube.
Jake Paul är främst känd från Youtube.
BoxningTT

Det blev Jake Paul som gick segrande ur boxningsmatchen mot den tidigare MMA-fightern Tyron Woodley. Youtube-stjärnan skickade 39-årige Woodley i mattan med ett välriktat slag i den sjätte ronden.

Annons

Annons

Den upphaussade fajten, som gick av stapeln vid en gala i staden Tampa i Florida, var den andra mellan de två. Även det första mötet, i augusti i år, slutade med vinst för Jake Paul.

Den gången avgjordes det genom så kallat split decision av oeniga domare. Den här gången var utgången desto mer odiskutabel.

Efter fem relativt avslagna ronder blixtrade matchen till i den sjätte. Med knappa minuten kvar av ronden fick 24-årige Paul in en hård höger som träffade Tyron Woodley över tinningen. Den tidigare welterweight-mästaren i MMA störtade i mattan med huvudet före, och domaren bröt matchen.

Jake Paul är främst känd som youtuber gjorde sig ursprungligen ett namn som skådespelare och youtuber, men har de senaste åren alltmer gjort sig ett namn, om än ett kontroversiellt sådant, som boxare.

Returmötet med Tyron Woodley var Pauls femte match som professionell boxare. Han har vunnit samtliga, varav fyra på knockout.

Även brodern Logan Paul har gått boxningsmatcher, bland annat en uppvisningsmatch mot Floyd Mayweather som slutade utan vinnare.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.