Zelmerlöw och Andersson gör julföreställning

En är tomten, en är bocken. Måns Zelmerlöw och Per Andersson ska sprida julstämning i föreställningen 'Tomten och bocken – en slags julshow', som har premiär i november. Pressbild.
En är tomten, en är bocken. Måns Zelmerlöw och Per Andersson ska sprida julstämning i föreställningen "Tomten och bocken – en slags julshow", som har premiär i november. Pressbild.
NöjeTT

Annons

Annons

Artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson vill sprida julstämning i år och gör därför gemensam sak med regissören Edward af Sillén i föreställningen "Tomten och bocken – en slags julshow".

Föreställningen har premiär den 13 november på Hamburger Börs i Stockholm och spelas – under rådande publikrestriktioner – fram till årsslutet.

Zelmerlöw och Andersson har underhållit tillsammans tidigare, senaste i SVT-programmet "Så ska det låta" tidigare i år.

"Några av mina finaste ögonblick i tv har varit med Per och jag har alltid velat hitta på något mer på scen med honom. När vi i våras gjorde 'Så ska det låta' fick vi så fin respons att vi började fundera på vad det kunde vara. Det blev 'Tomten och bocken' – förhoppningsvis den första av flera föreställningar tillsammans”, säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons