A-
A+

Hela denna artikel är en annons

7 skäl att välja en nyproducerad bostad från Riksbyggen 

Det finns flera fördelar med att välja en nyproducerad bostad. Dessa inkluderar bland annat frånvaron av renoveringsbehov och slitage, möjligheten att göra personliga designval och effektiv energianvändning. Varje år bygger Riksbyggen tusentals nya lägenheter i hela Sverige – från helt nya bostadsområden till att addera ett nytt hus i en befintlig miljö. Här är 7 anledningar till att välja nyproducerat.

Story Media

Se alla lediga objekt från Riksbyggen här 

När det är dags att köpa en bostad är det mycket att ta hänsyn till; inte minst läge, prisklass och storlek. Men det är även värt att tänka på de många fördelar som kommer med en nyproducerad bostad från Riksbyggen. Genom att välja rätt finns det nämligen både trygghet att känna och pengar att spara. Deras fokus på energieffektivitet, trygghet, fast pris, modern design och långsiktig service gör dem till en pålitlig bostadsutvecklare att luta sig mot när det gäller ditt nya hem. Här är 7 av de främsta fördelarna med att köpa en nyproducerad bostad från Riksbyggen. 

Läs mer om Riksbyggen här

1. Trygghet i fokus 

I en värld fylld av osäkerhet erbjuder Riksbyggen ett Trygghetslöfte för att göra bostadsköpet så tryggt som möjligt. Köpare får ekonomiskt skydd om oväntade händelser inträffar, såsom allvarlig sjukdom eller arbetslöshet. Dessutom kan de erbjudas fria månadsavgifter i upp till ett år om det skulle krisa. Möjligheten att skjuta upp inflyttningsdagen upp till tre månader om svårigheter att sälja den gamla bostaden finns också tillgänglig. 

2. Ett fast pris 

Genom att köpa genom Riksbyggen undviker du stressig budgivning och osäkerhet kring kostnader. Ett fast pris gör det enklare att planera bostadsköpet och underlättar en tydlig dialog med din bank. 

3. Nytt och modernt 

Som första ägare av en nyproducerad lägenhet från Riksbyggen undviker du tidigare slitage. Lägenheterna levereras med nya vitvaror, genomtänkta planlösningar och moderna materialval, vilket ger dig möjlighet att lägga din personliga prägel. Jämfört med äldre bostäder erbjuds mer funktion på en mer effektiv yta. 

Se alla lediga seniorbostäder 

4. Ett energieffektivt boende 

Riksbyggen har en modern inställning med ny teknik, hållbara material och hus som både sparar och producerar energi. Deras nyproducerade lägenheter är välisolerade och utrustade med energieffektiva vitvaror och uppvärmningssystem. Många av husen producerar sin egen el genom solceller, och de främjar användningen av cyklar genom trygg cykelförvaring och fixarhörna för favoritcykeln. Genom noggranna kontroller säkerställer de en god innemiljö och användning av miljövänliga material. 

5. Garanti och service 

Eftersom allt i en nybyggd Riksbyggenbostad är nytt och i toppskick behövs ingen renovering eller underhållsarbete under lång tid framöver. Varje lägenhet kommer med en femårig garanti, och en kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt för att hantera alla frågor och behov. 

6. Känn ekonomisk trygghet 

När bostadsrättsföreningen tar över ser Riksbyggen till att en realistisk ekonomisk plan finns på plats. De köper även in eventuellt osålda lägenheter i projektet för att minimera föreningens ekonomiska risker. Trygghetspaketet som omfattar Riksbyggens lägenheter hjälper köpare om oväntade händelser inträffar fram till inflyttningsdatumet. 

7. Förvaltningen tas om hand 

För Riksbyggen tar bostadsprojektet inte slut när nycklarna överlämnas till de nya ägarna. De fungerar som förvaltare och sköter om husen de första fem åren och oftast längre. Eftersom de har byggt husen in i minsta detalj blir de en pålitlig partner för de boende. 

Vill du veta mer om Riksbyggens bostäder? Klicka här 

Story Media
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.