Därför är SkimSafe-kortet ett måste i plånboken

Har du ett kontaktlöst bankkort i plånboken? Då kan du drabbas av trådlös skimming – och bli av med dina surt förvarade pengar. Med SkimSafe-kortet i plånboken kan inte tjuvarna komma åt dig med den nya skamlösa metoden.

News55

Annons

Annons

Antalet kontaktlösa kort ökar drastiskt i Sverige. Med kontaktlösa betalkort kan man betala utan att man behöver slå in någon pinkod. Att bara blippa sitt kort går fort – men tekniken i korten gör det också möjligt att bli utsatt för trådlös skimming. Med SkimSafe-kortet i plånboken behöver du inte oroa dig för att bli utsatt för trådlös skimming. 

Klicka HÄR för att beställa hem ditt kort – fraktfritt. Det går att betala med kort eller faktura.

Oroväckande utveckling

Tjuvarna behöver bara stå i närheten av dig för att inom loppet av några sekunder ha kopierat upplysningarna de behöver med en mobilapp eller avläsare. Oftast märker man inte att man har drabbats av trådlös skimming förrän man kollar saldot på sitt konto och ser att pengarna är borta. Men det finns ett billigt skydd som stoppar tjuvarna.

Beställ skyddskortet idag

Säkerhetsföretaget SkimSafe har tillverkat ett skyddskort mot trådlös skimming. Placeras skyddskortet i din plånbok kommer du att vara helt skyddad mot tjuvarnas trådlösa fickstölder. Skyddskortet innehåller modern teknik med en störsändare som blockerar alla trådlösa skimming-försök. Kortet placeras i plånboken tillsammans med dina andra kort och har en livstid på minst fem år. 

Klicka HÄR för att beställa hem ditt kort med gratis frakt – det går att betala med kort eller faktura.

Annons

Annons

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos Clas Ohlson, Elgiganten och MediaMarkt.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons