Kontaktlöst betalkort? Då behöver du ha koll på det här

Har du ett kontaktlöst betalkort i plånboken? Då kan du drabbas av trådlös skimming – utan att du märker någonting. Med SkimSafe-kortet i plånboken kan inte tjuvarna komma åt dina pengar trådlöst.

News55

Annons

Annons

Annons

Annons

Allt fler personer i Sverige har ett kontaktlöst kort. Med kontaktlösa betalkort kan du betala snabbt utan att slå in din pinkod, genom att bara blippa kortet mot betalterminalen. Med tekniken i de nya korten har det tyvärr också blivit enklare för tjuvar att stjäla dina kortuppgifter, genom så kallad trådlös skimming.

Med SkimSafe-kortet i plånboken behöver du inte oroa dig för att bli utsatt för trådlös skimming. Klicka HÄR för att beställa hem kortet med gratis frakt.

Oroväckande utveckling

Det enda tjuvarna behöver göra för att få tag på dina kortuppgifter är att stå i närheten av dig, för att inom loppet av några sekunder ha kopierat de upplysningar de behöver med en mobilapp eller avläsare. Sedan kan tjuven använda uppgifterna för att handla från ditt bankkonto. Oftast märker man inte att man har drabbats förrän man kollar banksaldot och ser att pengarna är borta. Men nu finns det en billig lösning som stoppar de moderna ficktjuvarna.

Annons

Annons

Beställ skyddskortet idag

Säkerhetsföretaget SkimSafe har tillverkat ett hyllat skyddskort mot trådlös skimming. Placerar du kortet i din plånbok kommer du att vara helt skyddad mot trådlös skimming. Skyddskortet innehåller modern teknik med en störsändare som blockerar alla trådlösa skimming-försök. Kortet placeras i plånboken tillsammans med dina andra kort och har en livslängd på minst fem år.

SkimSafe-kortet är Nordens mest sålda skydd mot den här nya typen av ficktjuvar, och varje kort genomgår omfattande kvalitetskontroller så att man som konsument ska kunna känna sig hundra procent säker. Passa på att köpa kortet redan i dag med fri frakt genom att klicka på länken nedan.

Beställ SkimSafe-kortet via denna länk för att få gratis frakt – och slipp oroa dig för trådlös skimming.

SkimSafe-kortet finns även att köpa hos Clas Ohlson, Elgiganten och MediaMarkt.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons