A-
A+

Annons

Så väljer du rätt kosttillskott

Kroppen behöver få i sig rätt näringsämnen för att fungera optimalt. Ibland är det svårt att få i sig allt vi behöver, genom maten vi äter, för att täcka kroppens näringsbehov. Då kan kosttillskott vara en bra lösning. Här kommer några råd när du ska välja kosttillskott.

Annons

Så ökar du din livskvalitet som senior

På senare år har medellivslängden ökat i hela västvärlden. Med stigande ålder är det allt viktigare att hålla sig aktiv för att må bra. Här kommer några råd på vad du kan göra för att öka ditt välmående.

Annons

Så lever Jan Bergström ett aktivt liv

Träning och fysisk aktivitet har alltid varit viktigt för Jan Bergström och nu mer än någonsin när han pensionerat sig från yrket som brandman. Han kombinerar därför kosttillskott med långa skogspromenader och lättare träningsövningar i hemmet.

Annons

Vet du vilket Sveriges mest sålda kosttillskott är?

Varför borde du välja Sveriges mest sålda kosttillskott och hur ska man tänka när man gör sitt val?

Annons

Hur hälsosamt äter du egentligen?

Livsmedelsverket har i en undersökning visat att de flesta svenskar inte följer rekommendationerna för grönsaker och fisk. Hur bra äter du?

Annons

Träningstips till dig som passerat 60

Kroppens kapacitet och behov förändras när vi blir äldre. För att få maximala hälsofördelar är det klokt att anpassa träningen efter ålder och livssituation.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.