A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Så väljer du rätt kosttillskott

Kroppen behöver få i sig rätt näringsämnen för att fungera optimalt. Ibland är det svårt att få i sig allt vi behöver, genom maten vi äter, för att täcka kroppens näringsbehov. Då kan kosttillskott vara en bra lösning. Här kommer några råd när du ska välja kosttillskott.

CAPE MEDIA

Kosttillskott har på senare år blivit ett allt vanligare komplement till maten du äter. Kroppen behöver olika näringsämnen för att fungera på bästa sätt. Enligt Vårdguiden är dessa kolhydrater, fett, proteiner, vitaminer och mineraler. Ibland kan det vara svårt att veta vad kroppen är i behov av.

Svårt att äta bra och rätt

En rik och varierad kosthållning är viktigt för att må bra, men det är ibland inte alltid det lättaste att upprätthålla goda matvanor sju dagar i veckan året om. En del personer kan därför riskera att få brist på vissa näringsämnen.

Vårdguiden rekommenderar till exempel de som är äldre än 75 år att ta kosttillskott som innehåller Vitamin D. Veganer bör å andra sidan få i sig ett tillskott som innehåller både Vitamin D och B12.

Välj ett kosttillskott som passar dig

Det finns många kosttillskott som innehåller olika näringsämnen och det är därför viktigt att du hittar vad som passar för just dig. Om du vet att du inte får i dig tillräckligt av något näringsämne, borde du så klart välja ett kosttillskott som innehåller just det näringsämnet.

Vissa kosttillskott som till exempel VitaePro är bra för flera av kroppens funktioner. Det är mångsidigt och täcker en rad viktiga näringsämnen.

Kom ihåg att lyssna på kroppen. Om du känner dig trött och hängig, så kan det eventuellt vara så att du inte får i dig tillräckligt av vitaminerna B12 och C. Dessa kan bidra till att minska trötthet och göra så att du inte känner dig lika utmattad.

Välj ett kosttillskott av hög kvalitet

När kroppen åldras blir det även svårare att bygga muskler. Det blir därför ännu viktigare att få i sig rätt vitaminer, vitamin D bidrar till musklernas normala funktion. VitaePro kan därför vara ett kosttillskott för just dig om du vet att du skulle kunna behöva ett extra tillskott av bland annat vitaminerna B12, C och D. VitaePro innehåller dessutom växtextraktet Boswellia serrata som bidrar till bekväma leder.

Satsa på kvalitet när du väljer kosttillskott. VitaePro är baserat på väletablerade ingredienser från stora internationella aktörer. Dessutom kan du enkelt beställa hem ett paket VitaePro direkt till dörren med automatisk leveransservice.

Det är många som har upplevt goda effekter av att komplettera kosten med VitaePro. Hela nio av tio är så pass nöjda med produkten att de rekommenderar kosttillskottet till andra.

CAPE MEDIA
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.