
Billiga fisken blir helgens lyxmiddag

046
Extrapris på rödspättafilé i dag och herrejösses vad god den blev, ugnsbakad med smör och vitt...
Extrapris på rödspättafilé i dag och herrejösses vad god den blev, ugnsbakad med smör och vitt vin! Dessutom: vilken harmonisk mättnad man känner efter en fiskmåltid, rena lyckan. Ta mitt såsrecept!
Har du konto?

Prova vårt medlemskap idag
Detta innehåll är en del av vårt medlemskap News55 Premium. Prova vårt medlemskap för att läsa vidare, använd den röda knappen nedan.
- Erfarna tankar från våra krönikörer
- En sajt utan annonser
- Fördjupande reportage och personporträtt
- Nöje i form av bland annat quiz, korsord och sudoku
- Ulf Elfvings populära matblogg
- Gratis entré till våra seniorevent och mässor
- Exklusiva medlemserbjudanden
Annons
Annons
Annons