
Krabborna är här - bästa skaldjuret? Ät naturell eller i förförisk stuvning...

20160913_205517
Hurra, hurra, krabborna är här! Och nu kan vi njuta av det matigaste och enligt många godaste och...
Hurra, hurra, krabborna är här! Och nu kan vi njuta av det matigaste och enligt många godaste och mest prisvärda skaldjuret i två månader framåt. Det är nästan löjligt - som med alla skaldjur - att göra nåt annat än att äta krabban färsk, kall, kokt, utan andra tillbehör än möjligen rostat bröd och en god majonnäs - men har du gjort det några gånger så testa de varianter som kommer här!
Har du konto?

Prova vårt medlemskap idag
Detta innehåll är en del av vårt medlemskap News55 Premium. Prova vårt medlemskap för att läsa vidare, använd den röda knappen nedan.
- Erfarna tankar från våra krönikörer
- En sajt utan annonser
- Fördjupande reportage och personporträtt
- Nöje i form av bland annat quiz, korsord och sudoku
- Ulf Elfvings populära matblogg
- Gratis entré till våra seniorevent och mässor
- Exklusiva medlemserbjudanden
Annons
Annons
Annons