News55
Detta är en sponsrad artikel

Påskfest med lamm och chèvrepotatis

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 15 apr. 2017Publicerad: 15 apr. 2017

Påskalammet har avnjutits, i kotlettform. Och tillbehören var superba!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Provade att göra chèvregratinerad potatis och det kan jag rekommendera. Brynte skivor av mandelpotatis, hällde på grädde och smulade ner rejält med chèvre. Hällde över alltsammans i en ugnsform och gratinerade tills färgen var fin.

Lammracksen går bra att bara steka i panna till rosa innerfärg, Kanske med en kvist timjan eller rosmarin. Men glöm inte att koka ur stekpannan efteråt med en liten skvätt rödvin och en klick smör. Det blir en sky som är så smakrik att man vill äta den med sked. Glad påsk!

Och vitlökssmör – mycket! – är ju så sagolikt gott till.

ANNONS