
Rör inte min (goda) prinsesstårta!

024
Nu är det dags att slå näven i bordet och larma: vad är det de gör med prinsesstårtan nuförti...
Nu är det dags att slå näven i bordet och larma: vad är det de gör med prinsesstårtan nuförtiden? Alltså, de prinsesstårtor - eller bakelser - man hittar överallt på 2000-talet består ju mest av tjocka lager äcklig vaniljkräm och ännu tjockare lager av torr sockerkaka som växer i munnen. Och att äta marsipanen känns ibland som att tugga på klister. Var är grädden? Var är hallonsylten?
Har du konto?

Prova vårt medlemskap idag
Detta innehåll är en del av vårt medlemskap News55 Premium. Prova vårt medlemskap för att läsa vidare, använd den röda knappen nedan.
- Erfarna tankar från våra krönikörer
- En sajt utan annonser
- Fördjupande reportage och personporträtt
- Nöje i form av bland annat quiz, korsord och sudoku
- Ulf Elfvings populära matblogg
- Gratis entré till våra seniorevent och mässor
- Exklusiva medlemserbjudanden
Annons
Annons
Annons