News55
Detta är en sponsrad artikel

Stalins makaroner och Monikas menyer - här är årets bokreafynd!

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 04 mars 2017Publicerad: 04 mars 2017

Just nu är det guldläge att fynda i bokhandeln. Missa inte den härliga helgsysslan att leta bland alla matböcker, som i många fall säljs till snudd på vrakpris! Här är några riktigt bra tips:

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Menyer för alla årstider kan man gotta sig åt i den flitiga Monika Ahlbergs stora, tjocka, lockande “Monikas Menyer”, som man bara behöver investera en dryg hundring i, närmare bestämt 129 kronor.

Samma fyndpris gäller för en klassiker, som borde finnas i varje svenskt kök: legendaren Tore Wretmans underbara standardverk Husmanskost, skönt illustrerad av Slas, i nyare tryckning:

En annan användbar bok är mästerkocken Tommy Myllymäkis Såser. Den har jag haft mycket glädje av. Säljs på rean för 95 pix!

Heltäckande är också Gert Klötzkes Bra Kött, här finns faktiskt allt man behöver veta om kött. Pris: 125:-. Och en gedigen baskokbok bör man förstås också ha, Vår Kokbok reas för 169:-.

Den här är kul:

ANNONS

Stalins Makaroner, kul titel på kul läsning om historiska middagar, kända bröllop, svulstiga fester och sista måltider. Ett fynd för 89:-!

Gillar man Per Morberg – som lagar så bra rätter i TV, tycker jag – så kan man köpa en av hans många böcker om mat och vin för 125:-.  Och den härliga Ulriksdals trädgård har en egen bok, med mycket grönt och annat läckert, för 89:-.

Som sagt: ut och fynda! Hem och njut!

ANNONS