News55

Ozzy Osbourne, 75: Jag vill inte dö i USA

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne, 75, har nu så knackig hälsa att han emellanåt inte kan ta sig fram utan rullstol. (Foto: Skärmdump från Youtube)
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 03 okt. 2024Publicerad: 03 okt. 2024

Nyligen sågs Black Sabbath-ikonen Ozzy Osbourne knuffas fram i rullstol vid sidan av sin fru Sharon Osbourne, 71, i Los Angeles. Paret vill prompt tillbaka till England – men det dröjer.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Ozzy – som blev framskjuten i sin rullstol av en man – trevade sig efter ett tag upp ur rullstolen för att hasa fram med käpp, berättar Daily Mail som uppger att hårdsrockslegendarens älskade hund, en pomeranian, nyligen gick bort.

För Ozzy och Sharon Osbourne har Ozzys försämrade hälsotillstånd gjort att parets planerade flytt till England försenats.

Ozzys hälsa blir bara sämre

Redan för ett par månader sedan avslöjade paret Osbourne att Ozzys knackiga hälsa fått deras tillbakaflytt till England att skjutas på framtiden.

Sharon har tidigare sagt – det var i juli i ett avsnitt av The Osbournes – att varje gång de planerar att återvända hem till England blir Ozzys hälsa sämre, berättar Daily Mail.

Men hon ger inte upp:

“Vi kommer att komma dit. Vi vill så gärna det”, sa Sharon.

När hon frågade Ozzy om det inte blir så, svarade han att hon har rätt.

ANNONS
ANNONS

Har opererats sju gånger på fem år

Ozzy har genomgått sju operationer de senaste fem åren, däribland en ryggradsoperation i september 2023.

Ända sedan 2003 har världsstjärnan dragits med Parkinsons sjukdom och i augusti 2022 deklarerade Ozzy i en intervju med The Observer och underströk att han inte vill hamna på en kändiskyrkogård i Los Angeles när den dagen kommer.

“Jag vill inte bli begravd i f*g Forest Lawn. Jag är engelsman. Jag vill vara tillbaka. … Det är bara dags för mig att komma hem”.

Sharon: USA har blivit konstigt

Enligt Daily Mail stöttades han då av sin hustru Sharon, som tillade att USA har förändrats drastiskt och att det inte alls är Amerikas förenta stater längre.

“Det är en väldigt konstig plats att bo på just nu”, sa Sharon Osbourne.

Läs även: Rockstjärnans svåra hälsokamp: “Hjärtskärande” News55

ANNONS

Läs också: Ozzy och Cher till rockens finrum News55

Missa inte: Här är världsstjärnan som fått Parkinson News55

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS