News55

Leif GW kan knappt gå men kämpar på

Leif GW Persson, han ska åter göra tv-program i SVT med programledaren Camilla Kvarntoft, trots att hans hälsa börjar svika honom
Leif GW Persson ska åter göra tv-program i SVT med programledaren Camilla Kvarntoft, trots att hans hälsa börjar svika honom. (Foto: Fredrik Sandberg/TT).
Annika Hjerpe
Annika Hjerpe
Uppdaterad: 02 juli 2024Publicerad: 02 juli 2024

Leif GW Persson, 79, mår inte bra och hans hälsa försämras hela tiden. I dag kan han knappt gå, men han kämpar på.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Leif GW Persson har tidigare hamnat på sjukhus på grund av sitt dåliga hjärta och hans hustru, Kim Persson, 67, oroar sig så klart för hans hälsa, det skriver Hänt.

Hänt skriver vidare att i en intervju med Allers berättade han att han knappt kan gå och att det är som att släpa med sig en invalid.

Åldersadekvat

Han kämpar dock på och det blev nyligen klart att han ska återförenas med programledaren Camilla Kvarntoft, 56, i SVT-programmet Veckan, som börjar i höst.

Innan Leif GW Persson gick över till TV4 gjorde de tillsammans tv-programmet Veckans brott i SVT.

På en fråga om hur det är med hälsan svarar han att den är som den är, åldersadekvat.

“Jag har problem med hjärtat och svårt att gå, men det ska nog reda sig”, säger han till Aftonbladet.

Enligt Hänt säger han även till Aftonbladet att han har en dosett med 12 tabletter per dag, vilket blir 84 på en vecka, men att han ibland tar några extra, varför det blir ungefär 100 tabletter i veckan.

ANNONS

Leif GW Persson lämnar TV4

Kriminologen Leif GW persson lämnar TV4. Beskedet kom i TV4:s Nyhetsmorgons direktsändning under söndagen. “Det här blir mitt sista framträdande i Nyhetsmorgon”, säger han. Han betonar att han skiljs från TV4 ”som vänner”.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS