News55

Bråket mellan Per Morberg och Anders "Arge snickaren" Öfvergård

Artikelbild
Anton Hagwall
Anton Hagwall
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 30 jan. 2018

En arg snickare och en lättstött kock. Det blev bråk mellan tv-profilerna Anders Öfvergård och Per Morberg när de möttes för att spela in kvällens avsnitt av "Anders knackar på", skriver Expressen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det blev bråk och dålig stämning när Anders Öfvergård besökte Per Morberg, i det nya tv-programmet ”Anders knackar på”, skriver Expressen.

Anders Öfvergård kom hem till paret Per och Inese Morbergs lägenhet i Stockholm, för att hjälpa till och renovera köket. Lägenheten har paret tidigare köpt  till en av sina döttrar, men planerar nu att själva börja använda den.

Under inspelningen ilsknade Per Morberg plötsligt till när han tyckte Anders Öfvergårds frågor blev för personliga. Samtalet rör sig till en början om att de två tv-profilerna är ganska lika. Öfvergård säger att många nog upplever honom som ”väldigt tydlig och rak och kanske lite burdus”, och att det är så han upplever även Morberg, skriver Expressen.

Morberg håller med men säger att han samtidigt tror att han är mer problematisk än Öfvergård. Det väcker Öfvergårds intresse. Han vill höra mer, men då klipper Morberg av och börjar kritisera hela programidén.

– jag har ingen lust att prata om det i ett sådant här tv-program överhuvudtaget. Jag tror också att den här programidén du har, att försöka vidga det här till att det blir något djupare, kommer bli väldigt tokigt.

De tre äter sedan middag tillsammans, med en tyst mulen stämning runt bordet. För Aftonbladet har Anders Öfvergård kommenterat händelsen:

– Vi satt och åt middag jag, Per och Inese. De var helt tysta. Jag tyckte det var skitjobbigt.

I programmet konstaterar Anders Öfverberg att han själv inte vet hur han ska bete sig när han inte har sina snickarkläder på sig.

ANNONS

Per Morberg säger till honom:

– Man måste veta var gränsen går i ett populär-tv-sammanhang, det här är inte det forumet. Det blir fel. Och du måste känna av gränsen där. Och det gör du inte. Lite okänsligt är det, säger han enligt Expressen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS