News55

Claes Malmberg om uppbrottet: "Trivs bra med att vara själv"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 12 sep. 2022Publicerad: 12 sep. 2022

Allt gott har ett slut. Efter sex år är numera Claes Malmberg singel igen men det är inget han hänger läpp för.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Skådespelaren Claes Malmberg, 61, och hans flickvän, brasilianskan Janiana Panchero träffades i hennes hemland för sex år sedan och har haft ett distansförhållande under hela tiden och trots att de inte kunnat ses under pandemin var det som om de aldrig varit skilda åt när de väl sågs.

– Det är klart att det var roligt, vi kommer bra överens så efter tio minuter kändes det som att vi aldrig hade varit ifrån varandra. Hon är en väldigt behaglig människa att ha och göra med, har Claes tidigare sagt till Hänt.

Men att knyta hymens band har dock aldrig varit aktuellt för skådespelaren som varit gift tre gånger tidigare och har tre barn.

– Jag har varit gift så jävla många gånger så jag får nog lära mig av mina misstag.

Numera är han singel, det berättade Claes i podden ”Bathinas skilda möten”, distansrelationen höll inte men Claes verkar inte deppa över separationen nämnvärt.

–   Nu har jag haft en relation under en period med en tjej från Brasilien. Men nu är den slut. Det har varit en långdistansrelation och vi har inte bott ihop och så. Utan hon har varit här i några månader och jag har varit där. Men jag trivs så bra med att vara själv, berättar han i poddavsnittet.

Kanske kommer han nu vara ensam ett tag och fokusera på karriären. Numera är han aktuell i sin enmansshow ”Hundraåringen” och har fullt fokus på det.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS