News55

Därför har Marie Mandelmann lämnat gården

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 12 mars 2022Publicerad: 12 mars 2022

Det kända tv-paret Mandelmann har tidigare gått ut med att de genomgått tuffa perioder i deras relation. Nu har Marie lämnat gården.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi är många som känner till paret Mandelmann från tv-rutan där de lever ett idylliskt lantliv fyllt med djur, grödor och kärlek. Livet är dock inte bara en dans på rosor för paret. För ett par månader sedan gick Gustav Mandelmann ut med att han lever med bipolär sjukdom, något som orsakat humörsvängningar för honom mellan depression och mani. För Marie Mandelmann blev hans ojämna humör till slut för mycket, skriver Hänt

I de allra mörkaste stunderna så har Gustav funderat på att ta sitt eget liv. Under hans maniska perioder så skiter han istället i vad andra säger, något som gjort det svårt att leva med honom. Marie beskriver det som att hon känner sig kränkt och att Gustav går över hennes gränser. Till slut gav hon honom ett ultimatum:  

– Det började med att jag sa att “jag orkar inte längre, jag håller på att gå in i väggen”. Antingen måste jag leva för mig själv eller så måste vi göra någonting åt det. 

Gustav har nu börjat gå i terapi och äter nu medicin för hans sjukdom, något som hjälper honom att hålla ett jämnare humör. 

För tillfället har Marie lämnat gården för att medverka i programmet Let’s Dance. Hon beskriver hennes tid hemifrån som något positivt för deras relation då hon ges utrymme att leva och utvecklas.  

– Jag känner att jag har ett väldigt stort stöd hemifrån.

Författare: Jessika Bouveng

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS