News55

David Beckham på Svennis begravning

David Beckham
David Beckham i kyrkan på Sven-Göran "Svennis" Erikssons begravning. (Foto: Adam Ihse/TT)
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 13 sep. 2024Publicerad: 13 sep. 2024

Den tidigare superstjärnan i fotboll, David Beckham, kom i minibuss till kyrkan och Sven-Göran “Svennis” Erikssons begravning.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

David Beckham köade vid insläppet till Fryksände kyrka i Torby där begravningen av den legendariske fotbollstränaren Sven-Göran Eriksson äger rum i dag, fredag.

Det rapporterar bland andra SVT och konstaterar att Svennis bett om att hans begravning ska vara öppen och i en folklig ceremoni.

Dock är 200 platser reserverade för speciellt inbjudna gäster, men utanför kyrkan finns även en storbildsskärm för allmänheten.

Beckham: “Vi skrattade, vi grät, vi sa hejdå”

Den före detta engelska landslagsmannen David Beckham kramade om andra gäster som han kände igen innan han tog plats på andra bänkraden i kyrkan mellan Thomas Nordahl och Tord Grip.

När Beckham besökte Svennis i hans hem i Sunne i början av juni sov han över hos sin tidigare förbundskapten för England.

“Vi skrattade, vi grät, och vi visste att vi sa hejdå. Sven, tack för att du alltid är samma person. Jag är för evigt tacksam för att du gjorde mig till din lagkapten”, har Beckham berättat på Instagram.

Enligt SVT kom David Beckham nu till Svennis begravning utan frun Victoria.

ANNONS

Han har övernattat på hotell i Karlstad i den så kallade Sven-Ingvarssviten.

Läs även: Svennis är död – legendaren blev 76 år News55

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS