News55

Elisabeth Höglund om familjemedlemmen: ”Vi har letat som galningar”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 05 aug. 2022Publicerad: 05 aug. 2022

Tv-personligheten Elisabeth Höglund har drabbats av motgångar den senaste tiden. Just nu saknar hon en kär familjemedlem.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det har varit tuffa tider för Elisabeth Höglund, 77, under en period. Hon och maken Bosse, 74, har tvingats sälja huset i Spanien och i Tungelsta utanför Stockholm och ska nu bo på en gård med lägre kostnader. Men det är inte bara ekonomin som varit ansträngd. Elisabeth har även haft otur med sina familjemedlemmar katterna och nyligen förlorade hon Sigrid, en katt hon haft i många år.

”När vi satt i bilen höll Bosse hennes lilla kattväska i knät och smekte henne hela tiden. Plötsligt märkte han att det inte fanns något liv i henne längre. Hennes tassar var stela. Han kände ingen andhämtning. Huvudet hade sjunkit ner. Hon var redan borta – eller i alla fall på väg bort.” skriver Elisabeth på sin blogg.

Kort därefter valde paret att införskaffa en ny katt från ett katthem men lilla Kalinka lyckades försvinna och smet ut från hemmet bara någon timme efter att hon kom hem.

”Hur vi ska få tillbaka lilla Kalinka, den 4-åriga honkatt som Bosse och jag köpte på Södertälje katthem i onsdags. Hon blev totalt skräckslagen när hon kom hem till oss och hon lyckades rymma direkt genom ett fönster som vi hade missat att stänga i ett av rummen, skriver en upprörd Elisabeth i ett nytt blogginlägg.

Nu har Elisabeth satt upp lappar i området om sin saknade katt samt anmält Kalinka till sajten vilse.se och frågat alla som bor i huset nära hennes om de sett den försvunna katten.

“Vi har letat som galningar efter Kalinka. Vi har åkt runt i området där vi bor och satt upp affischer på trädstammar och anslagstavlor med en stor bild på Kalinka.”

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS