News55

Här är Glenn Hyséns nya kassako

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 31 maj 2022Publicerad: 31 maj 2022

Glenn Hysén och många andra kändisar är aktiva på en ny tjänst som ger klirr i kassan. Det rapporterar GP.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Glenn Hysén tjänar hundratusentals kronor på Memmo, tjänsten där privatpersoner kan köpa videohälsningar från kändisar. Han och Sven-Göran Eriksson är två populära profiler som anlitas flitigt på Memmo.

Den som vill få en hälsning från Hysén betalar normalt 400 kronor men i samband med Mors dag förra veckan gick priset ner och sportprofilen fick massor att göra, berättar han för GP.

– Det är kul att du ringer om detta, för jag har precis suttit här i 45 minuter och gjort sju stycken. Man kan ju inte tänka att det är jobbigt att sitta framför en kamera och spela in grejer, för det ska ju gå till folk som tycker det är kul. Men ibland blir det för många, när man har 15 stycken som ligger och väntar. Och det är lite så just nu, det kommer bli en jävla massa den här veckan, säger Hysén.

Han har tidigare berättat i en podcast att han tjänat ungefär 700 000 kronor på sina videohälsningar för Memmo, men den siffran vill han inte bekräfta nu.

– Det är möjligt att jag kan ha vräkt ur mig nåt sånt, men den siffran kan du ta med en klackspark. Jag har ingen aning vad jag tjänat på det där, inte en susning. Jag vet bara att jag har gjort en 2 500 hälsningar, och sedan får man väl räkna ut resten själv, säger han.

Enligt tidningens uträkning verkar dock uttalandet om 700 000 kronor inte vara en allt för felaktig uppskattning.

– Det är inte min huvudinkomst, men det är naturligtvis bra att man får betalt. Det är ju inget svårt, liksom. Och oftast är det ju inte en som betalar, utan de är några stycken som lägger ihop till 400 spänn. Det är ju inga pengar. Men det bästa är att man får gensvar. När folk skriver ”morsan skrattade ihjäl sig”, då är det hur kul som helst, säger han Glenn Hysén till GP.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS